Direct naar content
29 februari 2024Veiligheid en zorg

Samen leren en doen: Kom ook naar de Preventie met gezag Inspiratiedag op 4 april!

Wat werkt in de aanpak om jonge aanwas en doorgroeiers in de criminaliteit te voorkomen? Leer van anderen die hier binnen het programma Preventie met gezag mee aan de slag zijn. Kom donderdag 4 april naar de Preventie met gezag Inspiratiedag in de Industrial Studios in Arnhem.

Uitgebreid programma inrichten naar eigen behoefte

Dagvoorzitter Dwight van van de Vijver opent de dag en leidt deze voor alle 300 aanwezigen in goede banen. Raak op 4 april geïnspireerd door het waarachtige verhaal van keynotespreker Joseph Oubelkas, kies uit maar liefst 21 workshops en praat tot slot mee tijdens het Pmg-Debat.

Het programma kun je geheel naar eigen behoefte inrichten. Kies die workshops die voor jou op dat moment het meest relevant zijn. Er is ruime gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen of ervaringen te delen tussen en tijdens alle programmaonderdelen. De onderwerpen van de workshops worden nog deels uitgewerkt en lopen uiteen van specialistisch jongerenwerk 2.0, de AVG en de samenwerking in de aanpak, de toegevoegde waarde van een digitale wijkagent tot aan het 7-stappenmodel voor de aanpak van jeugdgroepen.

Samen leren

Laat je inspireren door de interventies die andere collega gemeenten en (justitiële) partners inzetten. Deze Inspiratiedag is er om van elkaar te leren, kennis, ervaringen en tips uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met praktische handelingsperspectieven om in je eigen lokale context in te zetten.

Voor wie

Samen leren we, zowel binnen als buiten het programma Preventie met gezag. Deze Inspiratiedag is, naast de huidige deelnemende gemeenten en justitiële partners, ook bedoeld voor alle partners en belangstellende gemeenten van  het programma Preventie met gezag.

Locatie

Industrial Studios, Westervoortsedijk 73 in Arnhem. De locatie bevindt zich op het terrein van de Kleefse Waard (IPKW). Er rijdt een pendeldienst vanaf Station Arnhem Centraal naar de locatie en terug. Geef op het registratieformulier aan als je hier gebruik van wenst te maken. Kom je met eigen vervoer? Parkeren is op het terrein gratis.

Bekijk ook eens deze

Bekijk het overzicht

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan