Try-out training jeugd 'Anders kijken, zien en doen' op 1 en 8 november

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) heeft een nieuwe training over de aanpak van jeugdgroepen en jongeren met risicogedrag ontwikkeld. Deze training ‘Anders kijken, zien en doen’ is klaar voor de try-out. Hierin checken we of alle elementen die belangrijk zijn voor de werkpraktijk goed zijn verwerkt of dat er aanvullingen nodig zijn. Er is ruimte voor 16 deelnemers. Deelname is kosteloos.

Anders kijken, zien en doen 

De kracht van de training jeugd ‘Anders kijken, zien en doen’ zit erin dat je anders leert kijken naar de problemen van jongeren en jeugdgroepen. Daardoor gaan je andere dingen opvallen, wat weer van invloed is op de acties die je uit gaat zetten.

Training op basis van 7 stappenmodel 

Het 7 stappenmodel vormt de basis voor deze training. Hieraan zijn verschillende thema’s gekoppeld. Denk onder andere aan ondermijning, framen, gedragsbeïnvloeding, mulitprobleemgezinnen, cybercrime en LVB.

Nu eenmalig kosteloos 

Dit is je kans om je in 2 dagdelen helemaal bij te spijkeren op dit onderwerp. Omdat het om een try-out gaat, is deelname nu eenmalig kosteloos. Het enige dat de trainers vragen is enthousiaste deelnemers en inbreng. 

Na de try-out wordt de training zowel incompany aangeboden, als via losse inschrijving. De kosten zijn op aanvraag.

Aanmelden 

De try-out vindt plaats op 1 november en 8 november van 11.00 uur tot 15.00 uur bij het CCV, inclusief lunch. Omdat de training uit twee dagdelen bestaat, vragen we van deelnemers dat ze voor de try-out beide dagdelen aanwezig zijn.

Zin in? Geef je op en vul het aanmeldformulier in. Meer informatie of vragen? Mail naar nicole.langeveld(at)hetccv.nl.

Try-out training jeugd 'Anders kijken, zien en doen' op 1 en 8 november