Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid: over ons

Het CCV werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Wij zijn op tal van onderwerpen actief: van overvallen en fraude tot uitgaansgeweld en kwetsbare gezinnen.

Deze onderwerpen vind je terug op hetccv.nl. Jeugd en Veiligheid is ook een van onze specialiteiten, en dat is de focus van deze website. Op elk thema bieden we kennis, instrumenten, voorlichtingsmateriaal en advies op maat. Preventie is daarbij steeds het uitgangspunt. Zo ook samenwerking. Ons motto is niet voor niets: veiligheid maken we samen.

Veiligheid maken we samen

Team

Sta je voor de uitdaging om problemen met jeugd in jouw gemeente aan te pakken? Deze CCV-collega’s zijn jouw partner in crime.  

Nicole Langeveld

Nicole herken je uit duizenden aan het woord ‘résumé’. Het is niet zomaar een woord, ze lééft het: luistert nauwgezet, legt snel dwarsverbanden en brengt overzicht en duidelijkheid tijdens trainingen en discussies. Daarmee komen acties altijd binnen handbereik.  

Contact

Mail: Nicole.Langeveld(at)hetccv.nl
Telefoon: 06 103 203 72

Frannie Herder

Een vakvrouw die complexe zaken eenvoudig terugbrengt naar hun essentie. ‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’, is bij Frannie een positieve karaktereigenschap. Want ‘waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan’, ook zo’n uitdrukking die haar past als een jas. 

Contact

Mail: Frannie.Herder(at)hetccv.nl
Telefoon: 06 120 647 72

Sten Meijer

Deze bestuurskundige pur sang schept graag orde in de chaos en heeft een gezonde passie voor structuur en netheid. Sten’s hart gaat sneller kloppen als hij de neuzen dezelfde kant op kan laten kijken.  

Contact

Mail: Sten.Meijer(at)hetccv.nl
Telefoon: 06 133 04 8 13

Marjon den Breems

Met frisse en vrolijke energie, een dosis pragmatisme en doorzettingsvermogen regelt Marjon actuele informatie voor op de website, de matrices en Twitter. 

Contact

Mail: Marjon.denBreems(at)hetccv.nl
Telefoon:
06 573 186 51

Anniek van Baren

Communicatie is vooral dat wat tussen mensen gebeurt. Of daar nu een (computer)scherm tussen staat of niet. Als communicatieadviseur heeft Anniek een fijnzinnig gevoel voor verhoudingen en relaties, en een bloeiende hartstocht voor schrijven.

Contact

Mail:  Anniek.vanBaren(at)hetccv.nl
 

Marjolein Koole

Geen digitale kool is haar te heet en haalt ze doeltreffend uit het vuur. Creatieve, no-nonsense webredacteur Marjolein zorgt voor een actuele en werkende website, strakke documentbeschrijvingen, een aantrekkelijke nieuwsbrief. Met haar scherpe pen weet ze webteksten nét even dat extraatje te geven.

Contact

Mail:  Marjolein.Koole(at)hetccv.nl

Annemarie Engel

Met toewijding, optimistische daadkracht en pragmatisme ondersteunt deze engel met duizend poten het CCV-jeugdteam. Logistieke of organisatorische hick ups strijkt Annemarie kreukloos glad. 

Contact

Mail:  Annemarie.Engel(at)hetccv.nl

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid: over ons